Skiva » ALF- Nytt album i april!

ALF- Nytt album i april!

“Vi ville förändra vår tid men den förändrade oss” är namnet på Alf Håkan Åkessons fjärde soloalbum som släpps i april. Ett album som delvis kunde föregått den hyllade debuten “Augustibrev” (2004) samtidigt som det är en självklar uppföljare till tredje albumet “Tivoliv” (2008).

Ett första smakprov från albumet kom i den 1.48 långa/korta singeln “Hälften Kvar” från Maj 2010. I samband med nästa singelsläpp gör Alf ett kort framträdande med nytt band på Debaser Slussen i Stockholm den 26 februari.

Alf har gjort tre fullängdsalbum som soloartist varav två blivit P3 Guld-nominerade och sammanlagt har imponerande 11 singlar snurrat på P3s spellista sedan 2003. Tidigare har Alf samarbetat med bl.a Klas Åhlund och Mattias Glavå men har denna gång valt att göra hela albumet på egen hand.

“Vi ville förändra vår tid men den förändrade oss” ges ut på egna etiketten toomanynotes / Border Music. I samband med nästa singelsläpp gör Alf ett kort framträdande med nytt band på Debaser Slussen i Stockholm, den 26 februari.

Skrivet av Skiva | 16 februari, 2011

© Skiva 2018