Skiva » NY SINGEL: Emil Jensen- Bedrägeri

NY SINGEL: Emil Jensen- Bedrägeri

Emil Jensen – Bedrägeri from Adrian Recordings on Vimeo.

Våren har varit helt osannolik för Emil Jensen. Över 35 utsålda rosade spelningar har avverkats genom hela Sverige, tidigare singeln ”Blod” har legat på P3s spellista hela våren, samtidigt som Emil texter återkommit varje vecka i P1s Tankar för dagen. Lägg därtill att det visat sig att han under hela turnén varit sjuk i borrelia, så inser ni att livet är precis som Emil Jensen – osannolik – ömsom fantastisk, ömsom smärtsamt realistisk. Den som vill veta mer om Emils nuvarande tillstånd läser med fördel hans blogg: www.emiljensen.se/h09/pa-vag-upp

Nya singeln är liksom de förra hämtade från hans senaste album – Rykten. Om låten säger Emil:

”I vintras satt jag på ett X2000 mellan Malmö och Stockholm som var tre timmar försenat. Den stackars personalen ombord blev mer och mer ansatt av upprörda passagerare. Till slut är det en hårt pressad tågmästare som gör ett underbart utrop i högtalarna, nånstans i Mjölby: Vi kan inte trolla. Jag upprepar: Vi kan inte trolla!

Alla känner vi väl oss för det mesta otillräckliga, falska, smutsiga, förljugna, påhittade och går bara och väntar på att någon ska avslöja oss. Även om vi inte riktigt vet vad det är som ska avslöjas. Nåt skumt är det i alla fall som ska få allt att rämna. Då kan det vara skönt att veta att alla andra också känner så. För det gör väl alla. Eller?”

Skrivet av Skiva | 9 juni, 2011

© Skiva 2018