Skiva » Ny video – “Heartbreaker” med Satan Takes A Holiday!

Ny video – “Heartbreaker” med Satan Takes A Holiday!

Efter den framgångsrika lanseringen av det hyllade debutalbumet och första singeln ”Missy”, så släpper nu Satan Takes A Holiday sin andra singel – ”Heartbreaker”. Spåret – som givetvis finns med på den självbetitlade skivan – är något av bandets signum; en energisk, frustande och ruskigt medryckande tour de force.

Videon, regisserad av den briljante Henning Mark med hjälp av visionärerna Bold Faces och Redpipes magi, är en perfekt inblick i bandets vridna värld. Humor, ös och sväng går på många sätt hand i hand med en radiobiljakt. Ett koncept som sticker ut, precis som STAH gör.

Låten har varit med ett bra tag i STAHs historia och skrevs ganska direkt efter att man bestämt sig för att skriva egna låtar, vilket har lett till att den blivit något av en favorit hos fansen. Den är så pass uppskattad att när sångaren Big Fred yttrar de första, slagkraftiga orden så sjunger oftast publiken ett par decibel högre, det ekar: ”I want my money back, give me my… MONEY
BACK!”. Och vips så har skåpet ställts, golvet fyllts och ölglasen spillts.

Lyssna på spåret, titta på videon, skala bort alla tabun, slå dig fri från normens tristess, sätt nyckeln i tändningen och vrid om.

Mer info:
www.satantakesaholiday.com
www.myspace.com/satantakesaholiday
www.twitter.com/stahrocks

Skrivet av Skiva | 9 juni, 2010

© Skiva 2018